Καλώς ήλθατε

 

Στη Ν.Α. ακτή της Πελοποννήσου, 175 χιλ από την Αθήνα, απέναντι στις Σπέτσες και πολύ κοντά στην Υδρα, βρίσκεται το γραφικό ψαράδικο χωριό "ΠΟΡΤΟ ΧΕΛI", που είναι επίκεντρο του σπουδαιότερου τουριστικού τριγώνου της Ελλάδας (Κόρινθος, Μυκήνες, Ναύπλιον, Επίδαυρος, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος).

Εκεί, στο Πόρτο Χέλι στην παραλία του ήσυχου και γραφικού λιμανιού του, βρίσκεται το ξενοδοχείον "ΑΛΚΥΩΝ", 171 κλινών.

Είναι, Β' κατηγορίας και τα 89 δωμάτια του έχουν λουτρό, Air Condition, TV, ψυγείο,τηλέφωνο, μουσική και βεράντες, προς τη θάλασσα ή την πλαγιά.

Διαθέτει μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, χώρο υποδοχής, σαλόνι, τραπεζαρία self service ,snack bar, αίθουσα TV., αίθουσα ψυχαγωγίας - λέσχη, parking, και παιδική χαρά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαράκια και σε μικρή απόσταση (300 m) από την προβλήτα του λιμανιού (Ιπτάμενα Δελφίνια). Ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, υπάρχει στάση Αστικού Λεωφορείου.

Οι περίφημες αμμουδιές, η πεντακάθαρη θάλασσα και ο λαμπρός ήλιος, συμβάλλουν ώστε οι διακοπές στο Πόρτο Χέλι να μείνουν αξέχαστες. Σ' αυτό θα βοηθήσει η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, παρέχοντας ευγενικά και ακούραστα υπηρεσίες και πληροφορίες για οτιδήποτε .

 

 

Η συλλογή φωτογραφιών μας...